Menu
Menu

Ville

Teollinen muotoilu

Ville Nenonen työskentelee teollisena muotoilijana. RD Velholla hän kokee pääsevänsä tekemään mielenkiintoisia töitä mielenkiintoisten asiakkaiden kanssa. Työyhteisö on avoin ja tiivis. RD Velho tarjoaa erilaisia tuotesuunnittelupalveluita laidasta laitaan. Osaamiskenttä on hyvin laaja.

”Työyhteisö on se, joka pitää huolta jokaisen työntekijän hyvinvoinnista”

Pystymme tarjoamaan asiakkaalle oikeastaan kaikki tuotekehityksen osa-alueet. Se on varmaankin se vahvuus, joka erottaa meidät monesta muusta tekijästä, Ville toteaa. Laaja-alaista suunnittelua Ville on työskennellyt RD Velholla nyt yhteensä noin kuuden vuoden ajan. Sitä ennen hän työskenteli omassa yrityksessään. Kun RD Velho osti yrityksen liiketoiminnan, siirtyi Ville yrityskaupan myötä RD Velhon työntekijäksi.

Teollisen muotoilun lisäksi teen myös mekaniikkasuunnittelua. Työhöni kuuluu siis hyvin laaja-alainen suunnittelu, Ville sanoo.

Parasta on ehdottomasti töiden vaihtelevuus ja mielenkiintoisuus, hän jatkaa.

Avoin ja tiivis työyhteisö

RD Velhon työyhteisö on Villen mielestä avoin. Esimiehet ovat samalla viivalla muiden työntekijöiden kanssa. Työkaverit tekevät asioita yhdessä myös vapaa-ajalla. Porukalla yritetään esimerkiksi kokeilla joka kuukausi jotakin uutta harrastusta. Työyhteisöä halutaan tällä tavoin tiivistää entisestään.

Työyhteisö on se, joka pitää jokaisen työntekijän hyvinvoinnista huolta, Ville painottaa. – Esimiehet ovat osa porukkaa. Samalla tavalla heitä tuolla salibandyssa taklataan kuin muitakin, Ville naurahtaa. – Suosittelen RD Velhoa työpaikkana siksi, että täällä on mielenkiintoisia töitä mielenkiintoisten asiakkaiden kanssa, Ville summaa.

Katso Villen ajatuksia alla olevasta videosta