Menu
Menu

Emmi

Dokumentointi

RD Velho on strateginen tuotesuunnittelukumppani, jolta pystyy tilaamaan kokonaishankkeita liittyen kaikkeen tuotekehitykseen, Emmi kertoo.

Emmi Helanne työskentelee RD Velholla teknisen dokumentoinnin osaamisaluevetäjänä ja tiiminvetäjänä. Parasta hänen työssään on sen monipuolisuus.

Persoona ratkaisee

Rekrytointivaiheessa RD Velholla kiinnitetään paljon huomiota hakijan persoonaan ja työporukkaan haetaan juuri niitä oikeita tyyppejä. Se on Emmin mukaan tärkeää, koska työntekijät ovat kuitenkin se yrityksen kantava voima.

Täällä puhutaan usein siitä, että meillä on tosi kivoja tyyppejä töissä – ja se on ihan totta, Emmi painottaa. – Siihen on satsattu, että millaista porukkaa tänne valikoituu, hän jatkaa.

Henkilöstöön panostetaan aidosti

Henkilöstöön myös panostetaan paljon. Tästä kertoo esimerkiksi se, että RD Velho on ollut mukana Great Place to Work -tutkimuksessa useamman vuoden ajan, sijoittuen oman kategoriansa parhaiden työpaikkojen listalle.

– Great Place to Work -tutkimus antaa aika raakaa dataa työyhteisöstämme sekä siitä, kuinka hyvin asiat täällä oikeasti ovat. Koemme tulokset meille todella tärkeiksi ja listasijoittuminen on ollut iso juttu, Emmi kertoo. – Jos tykkäät tehdä monipuolisia hommia, olet aktiivinen ja nautit tietynlaisesta säpinästä, niin tämä on hyvä työpaikka, Emmi kiteyttää.

Alla Emmin kokemuksia RD Velhosta