Menu
Menu

Arto

Ohjelmistoarkkitehtuuri

Arto Nykänen on työskennellyt RD Velholla jo 4 vuotta ohjelmistokehityksen parissa. Arton projektit vaihtelevat isommista tuotteista pienempiin demoihin ja proof-of-concept -toteutuksiin. Projektista riippuen työ voi olla esimerkiksi uusien ominaisuuksien toteuttamista olemassa oleviin tuotteisiin, bugien korjausta tai täysin uusien ohjelmistotuotteiden suunnittelua.

Uudet menetelmät, työkalut ja toimialat pitävät mielenkiinnon yllä

Arton mielestä RD Velholla projektit ja työtehtävät ovat hyvin vaihtelevia, joten kyllästymään ei pääse. Työhön kuuluu myös kehitys- ja testiympäristöjen asentamista, konfigurointia ja ylläpitoa. – Uudet menetelmät, työkalut ja toimialat pitävät mielenkiinnon yllä. Omaa työtä pääsee tekemään itsenäisesti, mutta ongelmatilanteessa apu on lähellä, Arto kuvailee.

Palkitsevinta Arton mielestä on uuden tuotteen tai ominaisuuden valmistuminen sekä se, kun näkee oman kädenjälkensä hyvin toimivassa tuotteessa, johon asiakkaat ja käyttäjät ovat tyytyväisiä. Asiantuntijuus, työnlaatu ja asiakastyytyväisyys ovat RD Velholle kunnia-asioita, joista halutaan pitää kiinni.

Tärkeintä on lopputulos, ei byrokratia!

Arton mielestä hyvät työkaverit ovat oleellinen osa työssä viihtymistä. Joukkoon mahtuu monenlaista persoonaa, kunhan asenne on kohdillaan ja henkilöltä löytyy kyky ja halu oppia uutta. RD Velholla puhalletaan yhteen hiileen ja jokainen työntekijä on arvostettu osa tiimiä.

Toimintaamme leimaa avoimuus, halu luoda uutta ja kyky ratkaista asiakkaan haasteita. Arton mielestä RD Velhon työntekijöiltä löytyy tietotaitoa hyvin laajalta alueelta ja erilaisista ratkaisuista voi keskustella helposti. RD Velholla työn tekemisessä on ammattimainen, mutta rento ote. Tärkeintä on lopputulos, ei byrokratia! Arto toteaa.