Menu
Menu

Leena

Laatu

Vajaat kaksi vuotta RD Velhossa työskennellyt Leena Lindström hakeutuu mielellään näköalapaikoille sekä työssä että vapaa-ajalla. Iltaisin naisen voi bongata taivaalta laskuvarjon kera, päivisin Leena työskentelee laatuasiantuntijana.

Asiantuntijana tuotekehityksen aitiopaikalla

"RD Velhossa saan työskennellä tuotekehityksen aitiopaikalla ja tehdä töitä alan parhaiden osaajien ja yritysten kanssa", Leena kertoo tyytyväisenä.

Parasta omassa työssä Leenan mukaan on monipuolisuus ja se, että työssä kehittyy koko ajan: "Olen vajaassa kahdessa vuodessa oppinut aivan valtavasti uusia asioita. Työn suola ovat alati vaihtelevat haasteet, samaa kaavaa ei täällä tarvitse toistaa."

Omassa ammatissaan Leena haluaa kehittyä myös tulevaisuudessa ja kertoo, että RD Velhossa on annettu hyvät eväät oman osaamisen kehittämiseen."Ammatillisen lisäkoulutuksen lisäksi meillä on mahdollista kouluttautua talon sisällä myös muihin tehtäviin. Se on mahtava jousto ja turva työntekijälle!"

Arvostetaan arvostamista

Leenasta on tärkeää, että henkilöstön osaamista arvostetaan ja että se näkyy päivittäin myös arjen aherruksessa.

"Meistä pidetään kaikin puolin hyvää huolta. Meillä esimerkiksi keskustellaan esimiehen kanssa mahdollisesta kerran kuussa, ei normaaliin tapaan kerran vuodessa. Se on pienentänyt kynnystä nostaa esiin omaan työntekoon vaikuttavia asioita. Täällä voit kouluttautua, osaamistasi arvostetaan ja hyvinvointia tuetaan monella tapaa", Leena luettelee leveästi hymyillen.