Menu
Menu

Niko

Site Manager

Jyväskylän toimipisteen vetäjä Niko on ollut alusta asti rakentamassa paikallista menestystarinaa, jonka ensimmäinen luku kirjoitettiin vuoden 2017 alussa. Suunta on ollut selkeä, sillä tällä hetkellä Jyväskylän toimipiste työllistää jo kahdeksan vakituista Velhoa.

Hyville tyypeille löytyy aina uramahdollisuuksia

Kotsalaisen oma ura RD Velholla alkoi Hyvinkäällä, mutta nykyään työpaikka löytyy Keski-Suomesta.

"Aloitin RD Velholla vuoden 2011 Jouluna tiiminvetäjänä ja suunnittelijana Hyvinkäällä, mutta perhesyistä eteen tuli muutto Jyväskylään. Otin samalla puheeksi Jyväskylän toimipisteen, koska täällä on isoja asiakkaita ympärillä", Niko kertoo.

"Oikeastaan en alkuun edes itse hakenut RD Velholle töihin, vaan minut vähän kuin haettiin tänne. Yrityksessä oli sellainen yleispätevä hyvä meininki, mikä sai vakuuttumaan siitä, että tänne kannattaa tulla. Sitten kun keskusteltiin uramahdollisuuksista, niin se oli vähän kuin piste iin päälle", hän jatkaa.

"Hyville tyypeille löytyy aina uramahdollisuuksia. Etsimme innovatiivisia tyyppejä, jotka pystyvät katsomaan asioita laatikon ulkopuolelta. Sellainen pieni pellepelottomuus ei ole huono asia – Velhoja me etsimme ja heitä tänne töihin haluamme", Niko naurahtaa.

”Täällä saa luoda, innovoida ja keksiä uutta”

Niko suosittelee jokaisen innovatiivisen ja suunnittelutöistä kiinnostuneen harkitsevan uraa RD Velholla.

"Parasta RD Velholla työskentelyssä ovat ehdottomasti työkaverit ja suunnittelutyöt. Täällä saa luoda, innovoida ja keksiä uutta", hän päättää.

Alla Nikon kokemukset RD Velhosta