Menu
Menu

Sebastian

Ohjelmistosuunnittelu

Sebastian työskentelee RD Velholla ohjelmistosuunnittelijana ja lisäroolina vetää myös Jyväskylän softatiimiä.

”Olin todella vakuuttunut tästä firmasta”

Sebastian on koulutukseltaan diplomi-insinööri. Vapaa-ajallaan hän harrastaa liikuntaa sekä musiikkia. Mies on soittanut rumpuja jo 15 vuoden ajan. RD Velholle hän päätti hakea aikoinaan siksi, että yritys vaikutti tarjoavan monipuolista ja hänen koulutustaan hyvin vastaavaa työtä. Sebastian halusi lähteä laajentamaan omaa osaamistaan.

"Haastattelussa sain vahvistuksen näille ajatuksilleni. Työkaverit tuntuivat olevan todella mukavaa ja rentoa sakkia. Olin todella vakuuttunut tästä firmasta", Sebastian muistelee.

"RD Velholla työskentelyssä tarvitaan tietysti teknologiapuolen osaamista, mutta niiden lisäksi tärkeitä ovat hyvät vuorovaikutustaidot, joita tarvitaan esimerkiksi asiakastapaamisissa. On tärkeä myös ymmärtää eri teknologioita ja niiden eri osa-alueiden vaikutukset toisiinsa", Sebastian kertoo.

Monipuolista työtä hyvillä vaikutusmahdollisuuksilla

"Parasta omassa työssäni on varmaankin töiden monipuolisuus. Saan olla ihmisten kanssa tekemisissä ja vuorovaikuttaa. Tykkään siitä todella paljon"

"Omaan työntekoon on mielestäni melko hyvät vaikutusmahdollisuudet. Pystyn aika vapaasti valitsemaan sen työskentelytavan ja eri teknologiat, mitä tulen käyttämään projekteissa"

"Pidän RD Velhoa myös erittäin reiluna työnantajana, joka tarjoaa työntekijöille todella hyvät henkilöstöedut. Työntekijöiden jaottelu ei tunnu näkyvän millään lailla", Sebastian kuvailee.

Alla Sebun fiilikset RD Velhosta