Menu
Menu

Timo

Mekaniikkasuunnittelu

Timo työskentelee RD Velholla vanhempana mekaniikkasuunnittelijana sekä tiiminvetäjänä.

”Työntekijään luotetaan ja hänelle annetaan vastuuta”

Timo on jyväskyläläinen perheenisä, jonka vapaa-aika kuluu lasten ja harrastusten parissa. Timo harrastaa kiipeilyä sekä puutöitä. RD Velholla hän aloitti vanhempana mekaniikkasuunnittelijana ja tiiminvetäjänä vuoden 2017 alkupuolella.

Tärkeimmiksi RD Velholla tarvittaviksi taidoiksi Timo nimeää muun muassa ihmissuhdetaidot sekä asiantuntijuuden. Yksi tärkeimmistä on kyky toimia osana tiimiä joukkuepelaajan tavoin.

"Teemme töitä asiakkaiden kanssa, jolloin täytyy pystyä tulemaan toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Kyse on palveluammatista, joten totta kai myös asiantuntijuuden on oltava hyvällä tasolla", Timo sanoo.

"Täytyy pystyä puhaltamaan yhteen hiileen", hän painottaa.

Henkilöstöön panostetaan ja luotetaan

Parasta työssä on Timon mielestä työporukka, se oma jengi. Kun Timo aloitti RD Velholla, yllättyi hän siitä, millainen ilmapiiri ja yhteishenki yrityksen sisällä sekä Jyväskylän toimipisteellä vallitsee. Timo kokee, että RD Velho on reilu työnantaja, joka panostaa työntekijöihinsä ja arvostaa heitä. Panostus näkyy muun muassa hyvinä henkilöstöetuina sekä yhteisinä tapahtumina.

"Työntekijään luotetaan ja hänelle annetaan vastuuta. Siinä on kaksi hyvin tärkeää asiaa, mitkä vaikuttavat ainakin omasta mielestäni työntekijöiden viihtymiseen ja motivaatioon", Timo painottaa.

"Meillä on hyvä joukkuehenki ja meillä pääsee myös haastamaan itsensä", hän summaa.

Katso Timon ajatuksia alla olevasta videosta